Wide narrow rekryterar Daniel Petersson som ny VD i företaget
Ägarteamet bakom Wide narrow har rekryterat Daniel Petersson som ny VD. Daniel har en bakgrund som grundare och affärsutvecklare inom mediebevakningsföretaget Retriever. Sedan i våras har Daniel bland annat utvecklat det nya varumärket Wide narrow och utfört en tydligare paketering av tjänsteutbudet. Hans företrädare Anders Bretz fortsätter i företaget som vice VD och kommer i högre grad att fokusera på kundkontakt.

”Daniel Petersson har rätt kvalifikationer för att leda Wide narrow i rätt riktning på den växande marknaden för Business Intelligence. Samtidigt behöver Anders Bretz, som är vår främsta säljare, fokusera på att vidareutveckla försäljningsavdelningen”, säger ordförande Rolf Edman.

”Allt fler ledningsgrupper ställer höga krav på sina organisationers förmåga att utvinna och leverera välpaketerad omvärldskunskap som beslutsstöd. Wide narrow har byggt upp en imponerande förståelse och pedagogik för omvärldsarbete på såväl operativ som strategisk nivå. Kombinationen med ett av marknadens bästa system gör vårt erbjudande enormt starkt”, säger nytillträdda VD Daniel Petersson.

Wide narrow har snart tio års erfarenhet som konsult och systemleverantör inom omvärldsbevakning, omvärldsanalys och Business Intelligence. Företaget levererar metoder som organiserar och system som effektiviserar arbetet med Business Intelligence. Kunderna återfinns i Norden bland myndigheter, intresseorganisationer och företag inom bland annat läkemedelsindustrin, medicinteknik, tillverkande industri, IT, logistik och media.

Källa: Wide narrow