Webfinanser – ny svensk sajt som guidar i finans- och företagsdjungeln
Nu startar den svenska sajten Webfinanser.com som är en neutral mötesplats för aktie-, ekonomi-, finans- och företagsinformation.
Webbplatsen består ämnesgrupperna Aktier, Fonder samt Bank & Valuta. Sajten har också en särskild avdelning för företagare som kallas Företagsboden.
“Vi vill erbjuda en sajt där det är lätt att hitta och med en enkel struktur. Sajten ska samtidigt erbjuda all den information som behövs för att täcka in det dagliga behovet hos alla ekonomiskt intresserade”, säger Krister Leimola, Webfinanser.com’s VD och initiativtagare.
Webfinanser.com har samlat de bästa länkarna inom aktiemarknad, ekonomi och finans. Sajten har en lättnavigerad struktur och ett rikligt innehåll. Webfinanser.com innehåller även flera andra tjänster som t.ex. kunskapsbanken och valutaväxlare.
I styrelsen för Webfinanser.com ingår Krister Leimola, företagets VD med aktieerfarenhet från bl.a. Unga Aktiesparare och som skribent, konsult och egen företagare. Ordförande är Johan A Gustafsson, grundare av rådgivningsföretaget Vencom och tidigare verksam inom Enskilda Securities, samt ordförande i Naturkompaniet. I styrelsen ingår också Anders Haskel, tidigare bl.a. på Finanstidningen och utsedd av analytiker till bästa ekonomijournalist 1999.

Källa: Webfinanser.com