Visual Net Server lanserad i ny version
CNet Svenska AB meddelar nu att de lanserar Visual Net Server 4.0, som är en komplett utvecklingsplattform för att skapa avancerade publiceringstillämpningar med XML-teknik. Typiska tillämpningar för Visual Net Server är konkurrentbevakning, marknadsrapporter, nyhetspublicering, syndikering, e-böcker, interaktiva manualer mm.
Visual Net Server 4.0 innehåller moduler för att konvertera de flesta format till XML inklusive Word, HTML, SQL och tabbade filer. En ny inbyggd textparser gör det också möjligt att konvertera i stort sett vilket textformat som helst. All konvertering görs “on-the-fly” direkt från källan.
Ett grafiskt gränssnitt gör att utvecklare genom att peka och klicka kan infoga vilken informationskälla som helst och arbeta med den som om den var i XML-format. Därför finns det inte något behov av att producera eller lagra data i XML-format. Slutanvändarna kan fortsätta arbeta med sina existerande produktionssystem men ändå dra nytta av alla de fördelar XML erbjuder som standardiserat datautbyte, parallell publicering, syndikering, återanvändning av innehåll etc.
”Användarna kommer aldrig acceptera XML om deras befintliga innehåll först måste konverteras manuellt. Med Visual Net Server 4.0 löser vi problemet”, säger Peter Rosengren, vd för CNet.

Källa: CNet Svenska AB