Världens första stipendium i omvärldsanalys
Fuld-Gilad-Herring Academy of Competitive Intelligence (ACI) meddelar att de har instiftat världens första stipendium för en komplett utbildning inom området omvärldsanalys – Business/Competitive Intelligence (BI/CI).
ACI erbjuder stipendiet för att hjälpa idag arbetslösa BI-proffs som vill förbättra och fördjupa sina kunskaper inom BI-området.
ACI anses av många som världens ledande internationella organisation för utbildning inom Business Intelligence området. En full ACI-certifikation som detta stipendium ger är enligt företaget den högsta utbildningsnivån man kan nå inom ämnesområdet.
Stipendiet täcker alla kursavgifter (9st kurser totalt) och materialkostnader för en student varje termin, och har ett värde på över 11000 US dollar.
Den som vill söka ett stipendium hos ACI gör detta genom en uppsats som behandlar en specifik fråga/uppgift inom BI-området.
Införandet av ett stipendium är en verkligen lovvärd handling från ACI, och vi får hoppas att någon av våra nordiska utbildningsföretag kontrar med ett eget stipendium!

Källa: The Fuld-Gild-Herring Academy of Competitive Intelligence