Telenor Sverige tecknar avtal med Cision om medie- och omvärldsbevakning
Telenor Sverige har valt att teckna avtal med Cision i syfte att stödja sitt lokala PR-arbete. Med det integrerade webbgränssnittet CisionPoint ska Telenor kunna arbeta mer effektivt med sin medie- och omvärldsbevakning. All information levereras digitalt till det integrerade webbgränssnittet ”CisionPoint”. Cision kommer att hjälpa Telenor med att bevaka, filtrera och sammanfatta mediebilden i ett urval nyhetskällor inkluderat bloggosfären. I avtalet ingår även månatliga medieanalyser som ska förse nyckelpersoner hos Telenor med relevant information för Telenors beslutsprocesser.

”Cisions tjänster håller oss uppdaterade och hjälper oss att styra vårt PR-arbete, säger Marcus Adaktusson, pressansvarig på Telenor. Den digitala leveransen, med täckning av alla typer av media, passar våra behov mycket bra”.

”Vi är glada att Telenor har valt oss som mediepartner och vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap, säger Yann Blandy, Regionchef, Cision Northern Europe. Vi är på väg mot ett allt mer digitaliserat erbjudande och med det följer bättre kvalitet, snabbare leveranser och en mer kostnadseffektiv lösning för Cisions kunder”.

Källa: Cision