Telekom- och Läkemedel nya branschkategorier i CISeek
The CI Resource Index – CISeek.com har nu lagt till två nya branschkategorier till sin omfattande databas över Competitive/Business Intelligence resurser.
De två nya branschkategorierna Telekom- och Läkemedel är först ut i den nya sektionen med branschspecifika informationsresurser. “Vi kommer snart att lägga till ytterligare branscher än Telekom- och Läkemedel i The CI Resource Index, men det är dessa branscher det har varit störst efterfrågan på och därför kom de först”, säger grundaren Peter Sandström som kommentar till den nya sektionen.
CISeek.com – The CI Resource Index, är en engelskspråkig internationellt erkänd sökmotor och världens största databas på Internet för Business Intelligence resurser. Tjänsten är kostnadsfri och används för att söka produkter, tjänster, informationskällor mm.
The CI Resource Index skapades av den nordiska omvärldsanalysportalen bidigital.com för en internationell Business Intelligence publik. Siten driftas numera tillsammans med en teknisk samarbetspartner i Atlanta, USA.

Källa: Competitive Intelligence Resource Index: Industry Information