Sveriges Ingenjörer väljer Wide narrow PERSPECTIVE
I och med implementeringen av Wide narrow PERSPECTIVE – systemstöd och metodik för strukturerad omvärldsanalys – får Sveriges Ingenjörer stöd i sina interna processer där de egna medarbetarna bevakar omvärlden och analyserar identifierade förändringar.

– För att kunna värna om våra medlemmars villkor och förutsättningar behöver vi bevaka och analysera utvecklingen inom områden som lönebildning, arbetsmiljöutveckling och utbildning, och även innovation, teknik och forskning. Wide narrows systemstöd och metodik skall hjälpa oss att göra detta på ett strukturerat sätt som leder till nytta för våra medlemmar, säger Sophie Hammarskjöld, kommunikationschef på Sveriges Ingenjörer.

Sveriges Ingenjörer är landets största intresseorganisation, tillika fackförbund, för högskoleutbildade ingenjörer. Med sina cirka 134 000 medlemmar är det ett starkt förbund med stor handlingskraft och resurser. Sveriges Ingenjörer företräder sina medlemmar i den offentliga debatten inom relevanta områden samt ger sina medlemmar råd och hjälp i anställningsfrågor, karriärrådgivning och rådgivning inför studier samt arbete utomlands med mycket mera.

– En av utmaningarna för Sveriges Ingenjörer är att de som intresse-organisation och fackförbund har behov av en omvärldsbevakning och omvärldsanalys omfattande ett antal olika ämnesområden. Wide narrows erfarenhet och kompetens kommer då väl till pass. Vi är mycket glada att vi vunnit deras förtroende, säger Daniel Petersson, vd på Wide narrow.

Wide narrow Intelligence AB är specialister inom strukturerad omvärldsanalys. Med processen Wide narrow PERSPECTIVE erbjuder Wide narrow ett marknadsledande systemstöd och en välbeprövad metodik som förflyttar kundernas omvärldsanalys från externa konsulter till deras interna kompetens. Omvärldsanalysen presenteras i online producerade, visuellt attraktiva och faktabaserade beslutsunderlag. Wide narrow grundades 2005 och har kontor i Stockholm.

Källa: Wide narrow Intelligence AB