Svenskt omvärldsanalysföretag efterfrågar “omöjliga” researchutmaningar
Företaget Lerdell Investigations lanserar idag tävlingen “Investigation: Impossible” i samband med introduktionen av ett nytt researchkoncept.

”Vi har metoderna och insikterna om hur man hittar information och skapar kunskap, och vågar oss på att utmana marknaden genom en tävling där vi åtar oss att utföra det mest spännande, viktiga eller udda uppdraget som föreslås. Det kan handla om att ta reda på hur många bagare det finns i Bagarmossen, hur överlever företag finanskrisen på bästa sätt, när vänder det eller vilken färg som är populärast i Ulan Bator. Kom igen!”, säger David Lerdell, vd Lerdell Investigations.

Tävlande ska skicka sitt förslag senast den 31 december 2008 till impossible@lerdell.com där uppdraget beskrivs så detaljerat som möjligt, och med en motivering om varför just detta uppdrag ska vinna tävlingen. Vinnaren utses av Lerdell Investigations Advisory Board, och det vinnande uppdraget utförs under det första kvartalet 2009. För mer information kontakta Lerdell Investigations.

Källa: Lerdell Investigations AB