Svenska Comintell vann internationell utmärkelse för bästa programvara för omvärldsbevakning
Vi kan nu gratulera svenska Comintell, nordisk leverantör av programvaror för omvärldsbevakning och kunskapshantering, som vann med sin programvara ”Comintell Knowledge XChanger” det prestigefulla Competia-priset i kategorin ”Best-in-Class Software” i tävlingen Competia Awards 2003.

Utmärkelsen delades ut nyligen av Competia under deras internationella konferens. En oberoende jury har valt ut vinnarna bland över 110 internationella kandidater utifrån följande kriterier: nyttan för omvärldsbevakning och strategiplanering, deras nyskapande, originalitet, kostnadseffektivitet och stabilitet.

“Vinnarna har utmärkt sig inom omvärldsbevakningsbranschen genom att göra det möjligt för företag att förbättra effektiviteten i sitt arbete. Competia är stolta över att hedra de företag som skapar innovativa och ledande verktyg för affärsutvecklare; dessutom är detta en viktig förtroenderöst från vår bransch,” säger Estelle Métayer, VD på Competia.

“Competia-priset är unikt eftersom det är det enda globala priset som utvärderar och belönar programvara utifrån perspektivet omvärldsbevakning. Tävlingen ger en bra möjlighet till jämförelser mellan olika produkter och vi är mycket glada över att vara det första europeiska företag som vinner detta prestigefyllda pris.” säger Jesper Ejdling-Martell, VD på Comintell. ”

”Denna internationella kvalitetsstämpel ökar avsevärt våra möjligheter att nå ut med vår produkt till fler kunder och även till fler återförsäljarpartners,” säger Lennart Grabe, styrelseledamot i Comintell och tidigare VD på Posten.

För mer information om den vinnande produkten Comintell Knowledge XChanger kontakta Comintell.

Källa: Comintell AB