Svensk nyhetsbevakare i ny kostym och i nya utgåvor för USA och Asien
Nu har Yabot re-lanserats i en ny version med nya funktioner och ny utformning. Två nya utgåvor lanseras också i samband med detta, USA och Asien.

”Den nya versionen innebär mycket mer än ny design, berättar Mats Ingelborn VD och grundare av Yabot Ltd. Nya funktioner men framförallt bättre sammanhållning av Yabots olika delar är det vi lagt tid på. Med Yabot kan du skapa nyhetsbevakningar som automatiskt skickar “dina” nyheter till Twitter, din blogg eller företagets webbsida. Yabot är fortsättningsvis helt gratis men för några tusenlappar per år kan du hantera nyhetsflödet med större precision, fortsätter Ingelborn. Att ha uppdaterat och relevant information på sin webbsida är mycket viktigt. Ett lyckat exempel är Svenska handelskammaren i London som nu använt Yabot i över ett år”.

Under den gångna helgen har Yabot också fått två nya utgåvor lanserade, Yabot USA och Yabot Asien. De nya utgåvorna är i första hand till för Yabots kunder i Europa som vill ha koll på vad som skrivs i dessa två kontinenter. Yabot har nu nio publicerade utgåvor och ett 13 månaders nyhetsarkiv om ca 15 miljoner nyheter. Yabot lanserade under sommaren också ett öppet och gratis API som gör det möjligt att skapa system och webbtjänster som samverkar med nyheterna.

Källa: Yabot