Svensk Handel och Vin & Sprit AB väljer Retrievers digitala omvärldsbevakningstjänster
Det svenska omvärldsbevakningsföretaget Retriever lanserades i januari i år och har sedan dess snabbt växt fram som en av aktörerna inom digitala omvärldsbevakningstjänster på Internet. Företaget stärker nu sin position genom de nya kunderna Svensk Handel och V&S Vin och Sprit AB.
Till V&S sker leveransen som en service till de anställda via intranätet medan Svensk Handel serverar nyheterna till besökare av den nya webbplatsen svenskhandel.se.
”Retrievers omvärldsbevakningstjänst ger oss daglig överblick över hur företaget och branschen förekommer i de media som finns på webben och gör att vi snabbt och enkelt kan förmedla nyheter inom företaget”, säger Marita Sandell, Informatör på V&S Vin & Sprit AB.
”Med Retrievers tjänster håller vi koll på hur och när vi är med i media. Genom att lägga nyhetsbevakningen på vår öppna webbplats kan våra medlemmar och partners följa Svensk Handels genomslag i webbtidningar och andra källor på Internet”, säger Elise Friis Molin, Svensk Handels vice VD och informationschef.
Retrievers affärsidé är att erbjuda omvärldsbevakning av nyhetsmaterial på Internet och skräddarsy bevakningen utifrån kundens önskemål och behov. Informationen levereras 24 timmar om dygnet till Intranät, webbplats eller en fristående applikation. Tjänsterna byggs i samarbete med företaget Infobilis Universal AB som är specialiserade på agenttjänster för information.

Källa: Retriever