Sven Hamrefors till omvärldsbevakningsföretaget Agent25
Agent25 meddelar att den inom omvärldsbevakningsområdet välbekanta Sven Hamrefors nu har tackat ja till att ingå i Agent25:s ”Advisory Board”.
Enligt Agent25 utgår bra omvärldsbevakning från individen, och att denna åsikt delas av Sven Hamrefors, assisterande professor vid Center for Entrepreneurship and Business Creation på Handelshögskolan i Stockholm.

“Mitt deltagande i denna Advisory Board ser jag som ett led i min strävan att inspirera till utvecklingen av allt mer intelligenta arbetsplatser där individer ges förutsättningar för att utveckla sin egen förmåga till effektiv informationsförsörjning”, säger Sven Hamrefors, som kommentar till sin medverkan i företaget Agent25.

”Med Hamrefors genuina kunskap om omvärldsbevakning blir han en självklar tillgång nu när allt fler går över från offline till online, eller om du vill från papper till web”, säger Robert Tinterov, vd för Agent25.

Bakom sig har Sven Hamrefors 20 års praktisk erfarenhet av omvärldsbevakning, på både svensk och internationell nivå, och anlitas ofta som föreläsare i ämnet. Han är också initiativtagare till grundandet av Stockholm School of Entrepreneurship, ett högskolesamarbete i Stockholm, 1997.
Hamrefors blir den sjätte medlemmen av Agent25:s Advisory Board. Sedan tidigare består denna av Casten Almqvist, konsult med uppdrag för bland annat Nobelstiftelsen och Proventus, Jan Friedman, seniorkonsult och ordförande för Hammarby Fotboll AB, Bengt Jönsson, vd för ATG, Robert Kullgren, advokat hos Wistrand Advokatbyrå och Ove Joanson, verksam i det egna bolaget Media Conglomerate AB samt som styrelseordförande för Sveriges Radio.

Källa: Agent25