Statsvetaren Stig-Björn Ljunggren blir politisk analytiker åt Agent25
Omvärldsbevakningsföretaget Agent25 kommer att satsa mer på att mäta publicitet på den politiska arenan inför valet 2006. För att förstärka mätningarna med skarpa analyser blir statsvetaren Stig-Björn Ljunggren politisk analytiker åt Agent25.

”Med Agent25 kan man se hur en fråga uppmärksammas i media både i realtid och historiskt. Med ett par knapptryck får man fram massor av intressanta diagram av vad som skrivs om företag, organisationer, varumärken eller olika företeelser. Som omvärldsanalytiker kommer jag att hjälpa Agent25 och deras kunder att sätta publiciteten i ett omvärldssammanhang”, säger Stig-Björn Ljunggren.

”Det kommer att bli ett intensivt valår och vi vill hjälpa våra kunder att följa debatten i media. Förutom realtidsbevakning kommer nu Stig-Björn ge oss knivskarpa analyser om varför publiciteten ser ut som den gör”, säger Robert Tinterov, VD för Agent25.

Stig-Björn Ljunggren är en del i en satsning Agent25 gör på politik. Inom kort kommer Agent25 också lansera en sajt som följer den politiska publiciteten dag för dag.

Källa: Agent25 Sverige AB