Silobreaker lanserar app och utvidgar sin online-tjänst till mobila kunder
Svenskägda Silobreaker, www.silobreaker.com, meddelade idag på Info Security Europe mässan i London att man lanserar en app för sina kunder av Silobreaker Premium, Silobreakers online-tjänst för cybersäkerhet, incidentbevakning, riskanalys, konkurrensanalys, OSINT och omvärldsbevakning.

Med appen får abonnenter full tillgång till sina Silobreaker Premium inställningar, inklusive funktioner som bevakningslistor, “dashboards” och dokumentsamlingar. Dessutom kan appanvändaren:

· Se ‘vem’ eller ‘vad’ som skapar trender
· Dela upptäckter med kollegor direkt från appen
· Ta emot och läsa dokument uppladdade av medarbetare
· Snabbt skumma igenom sökresultat och navigera till publikationskällor
· Använda swipe-funktionalitet för att bläddra bland originalartiklar utan att lämna webbläsaren

”Silobreaker-appen är vår senaste lansering för att stödja arbetsflödet hos våra kunder”, säger Silobreakers VD Kristofer Månsson. “Medan insamling och analys av information förblir de huvudsakliga uppgifterna bland våra användare, så är delgivning av upptäckter till chefer och kollegor ute på fältet ofta lika viktigt. Appen är en effektiv och snabb distributionskanal mellan analytiker och beslutsfattare, samt ett utmärkt verktyg i sig själv för våra mobila användare.”

Inledningsvis kommer Silobreaker-appen vara tillgänglig för iOS och Windows Phone enheter, men lanseras kort därefter för Android-baserade telefoner och surfplattor. I maj kommer appen att vara tillgänglig i Apple App Store och Windows Marketplace. För en kort introduktionsfilm: http://www.silobreaker.com/demos/app

Källa: Silobreaker