Open Source Intelligence Training skaffar svensk partner
Infosphere meddelar idag att man inleder partnerskap med det brittiska företaget ”Open Source Intelligence Training Ltd” för att kunna utöka sitt erbjudande inom träning och utbildning. Förutom utbildning arbetar företaget även med research och rådgivning inom öppna källor med kunder såväl bland myndigheter som privata företag.
Steve Edwards, som leder Open Source Intelligence Training Ltd har 15 års erfarenhet av underrättelsearbete med öppna källor och 30 års erfarenhet av säkerhets- och polisarbete. Han har enligt uppgift flerfaldigt belönats för sitt arbete med att göra öppna källor till en vedertagen del av säkerhets- och polisarbetet i Storbritannien. Bland annat skall han ha tilldelats Storbritanniens Emperieorden, Member of the British Empire (MBE) av drottningen.

”Vi ser fram emot att bli en del av Infospheres stora internationella nätverk, säger Steve Edwards, ägare till Open Source Intelligence Training Ltd.”

”Vi är glada över att kunna utöka våra erbjudanden inom utbildning, säger Mats Björe, VD på Infosphere. Den stora erfarenhet som Open Source Intelligence Training har är i linje med vårt mål att kunna erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna.”

Källa: Infosphere AB