Omvärldsbevakningsföretaget Agent25 växer kraftigt – startar nya bolag
Omvärldsbevakningsföretaget Agent25 satsar på att bygga upp en organisation i hela landet för att kunna möta en ökad efterfrågan på omvärldsbevakningstjänster.
Nystartade bolaget Nordic Sales i Överkalix är det första steget i Agent25:s strategi för expansion. Där ska ett tiotal anställda jobba med att föra ut Agent25:s omvärldsbevakningstjänster. Inom ett par års sikt ska Agent25 vara representerat med kontor inom hela sitt geografiska verksamhetsområde, med tyngdpunkt på Norden och Tyskland.

”Redan under innevarande år planerar vi att etablera ytterligare bolag, säger Agent25:s vd Robert Tinterov. -Vi är inne i en mycket expansiv fas. Allt fler inser vilka konkurrensfördelar bra omvärldsbevakning kan ge. Det är inte längre bara informationsproffs som använder våra verktyg. Nu har helt andra kundgrupper också hittat oss, allt från advokater, ingenjörer, till målarfirmor, etcetera, säger Robert Tinterov och fortsätter –Det utnyttjar vi nu till att lägga upp en strategi för hur vi ska fortsätta att växa. I Överkalix finns arbetskraft som är både lojal och kvalitetsmedveten. Det är också roligt att kunna bidra med arbetstillfällen till orten.”

Även kontoret i Stockholm har utökats med fem medarbetare de senaste månaderna och fem ytterligare anställningar planeras inom den närmaste tiden.

Källa: Agent25