Observer ingår strategiskt samarbete med Comintell
Comintell Nordic AB och Observer AB har ingått ett strategiskt samarbetsavtal, där Observer kommer att använda Comintells mjukvaruprodukter som bas för portallösningar.
Portallösningarna kommer att användas för leverans och hantering av Observers omvärldsbevakningstjänster. Observer kommer dessutom att vara internationell distributör av Comintells programvara för kunskapshantering, Knowledge XChanger.
“Observer är världens största aktör inom omvärldsbevakning och kommunikationsanalys, så självklart är detta samarbete av stor strategisk betydelse för Comintell” säger Gabriel Anderbjörk, partneransvarig på Comintell Nordic AB, och fortsätter; “Vår mjukvara kommer genom detta samarbete att få en väsentligt ökad distribution på den internationella marknaden.”
“Observer har sitt fokus på att stödja våra kunders behov inom Business Intelligence”, säger Pär Lager, ansvarig för affärsutveckling inom Observer. “Samarbetet med Comintell är ett centralt led i att säkerställa vår förmåga att leverera ledande omvärldstjänster till våra kunder”, fortsätter Pär Lager.

Källa: Comintell Nordic AB