Observer i samarbete med TT
Observer Sverige har ingått ett samarbete med Tidningarnas Telegrambyrå (TT) som innebär att Observers kunder erbjuds skräddarsydda nyhetspaket, detta för att kunna bredda sin egen omvärldsbevakning.
TT är landets mest välkända nyhetsbyrå och förser i princip alla Sveriges medier med nyhetsmaterial. Sedan tidigare har Observers kunder kunnat köpa nyhetstelegram från bland annat TT som en del i sin omvärldsbevakning. Nu erbjuder Observer och TT tillsammans även ett nytt nyhetspaket ur TT:s Nya Medier-tjänst som ett komplement till omvärldsbevakningen. Därigenom kan kunderna förse sina interna målgrupper, som till exempel ledningsgruppen, affärsområdet eller hela företaget med senaste nytt från TT. Det kan röra sig om branschnyheter eller generella områden av intresse för företaget eller dess medarbetare, ett utsnitt av TT-nyheter designade för nya medier, som på det sättet erbjuds företagen.
”Behoven hos våra kunder blir allt bredare, tidigare bevakades ofta enbart det egna företaget och eventuellt någon konkurrent. Idag har det blivit allt vanligare att man bevakar hela branscher och områden. Tillsammans med TT kan vi också erbjuda en mer omfattande omvärlds- och branschrapportering”, säger Peter Brännström, VD för Observer Sverige.

Källa: Observer Sverige