Nyhetsförmedlingen Pressi expanderar i Sverige
Den internationella nyhetsförmedlaren Pressi.com har fattat beslutet att expandera sin affärsverksamhet i Sverige.
Finsk-svenska handelskammaren introducerar under sommaren Pressi.com mot potentiella partnerkandidater i Stockholmsområdet. Pressi.com startade 1998 i Finland och är idag en global organisation som publicerar pressreleaser och bilder från företag och organisationer över hela världen. Just nu är lanseringar på gång av Pressi.com i såväl Sverige som USA.

”Sverige är en intressant marknad eftersom både svenska PR-byråer och informatörer inom företag, offentliga verksamhet och organisationer är mycket duktiga på mediekommunikation och är långt framme när det gäller informationsförmedling via Internet”, säger Paavo Vasala, VD, Pressi.com

Pressi.com är inte bara en nyhetsförmedling för att nå journalister och medier via nätet. Pressi.com är dessutom en plattform där man kan publicera multimedia som bilder, radiointervjuer, videopresentationer, broschyrer och rapporter tillsammans med texterna. Journalister hämtar allt oftare sin information via nätet där företag och organisationer lägger ut sina nyheter i originalform. Tusentals journalister läser dagligen Pressi.com. All information är ”copyright free” och kan därför återanvändas och publiceras var som helst.

Källa: Pressi.com