Ny VD tar över i svenskt omvärldsbevakningsföretag
Ann-Sofie Klaar, numera Krol, har tillträtt som ny VD för det svenska omvärldsbevakningsföretaget FindAgent. Ann-Sofie kommer senast från företaget Base camp Consulting AB där hon arbetade som VD och konsult inom ledarskap och kommunikation, med kunder inom bl.a. IT och industri, så som Animech, Sigma ProCom och Volvo. Ann-Sofie har sin bakgrund inom kommunikation och har tidigare varit regionschef för Resco i Västerås och Zürich och innan dess var hon på olika ledande befattningar inom Ericsson.

“Det känns oerhört roligt att Ann-Sofie kommer in och stärker upp vårt redan starka team inför vår expansion i Sverige och internationellt” säger Mark Redgrave, CEO på Hapax Ltd, ägarbolaget av FindAgent AB. “Ann-Sofie har ett driv och en kunskap inom affärsutveckling och expansion som passar utmärkt för den fas vi är i”, fortsätter Mark Redgrave.

”Det känns fantastiskt att tillsammans med FindAgent få ta mig an denna utmaning i en bransch som utvecklas och expanderar fort och intensivt” säger Ann-Sofie Krol. ”Vi ser fram emot en hektisk höst och vinter då vi startat många nya samarbeten och vuxit i personalstyrka för att klara vår ökade efterfrågan” avslutar Ann-Sofie.

Källa: FindAgent