Ny teknik i svensk omvärldsbevakningstjänst
Omvärldsbevakningsföretaget Agent25 meddelar nu att man tagit nästa steg och infört ny teknik i sin omvärldsbevakningstjänst. Resultatet är, enligt Agent25, snabbare sökningar, marknadens bästa arkivtjänst och nya sökfunktioner för träffsäkrare resultat.
Det är Lundaföretaget Apptus Technologies, specialiserat på avancerad databasteknik och hantering av växande datamängder, som har anlitats för att i samarbete med Agent25 bygga systemet. Implementeringen har pågått under hösten 2003 och är nu genomförd.

“Vi är nöjda med att fortsätta att driva utvecklingen av modern omvärldsbevakning och erbjuda våra kunder möjligheter som ingen annan kan. Vi ville göra tre svåra saker på en gång. Att samtidigt öka funktionaliteten, flerfaldiga antalet artiklar och dessutom kräva en mycket bra prestanda är otroligt avancerat. Därför var vi tvungna att anlita specialister på detta som utvecklade algoritmer speciellt för oss”, säger Matti Palm, grundare och utvecklingschef på Agent25.

Agent25 är ett omvärldsbevakningsföretag med kontor i Stockholm och Oslo. Fokus ligger på individuell omvärldsbevakning, där varje person görs till en del av medieflödet. Apptus Technologies är ett specialistföretag inom sökning & lagring av information, och har tidigare i år också inlett ett annat samarbete med det svenska Business Intelligence-företaget Brimstone.

Källa: Agent25 Sverige AB