Ny svensk sök- & omvärldsbevakningstjänst för sociala medier lanseras
Måndagen den 30/11 lanserar Aitellu en ny söktjänst inom sociala medier. Söktjänsten hjälper personer som jobbar med information, press och marknadsföring att automatiskt bevaka vad som skrivs och diskuteras om specifika intresseområden i mikrobloggar, videosajter och bildsajter. Namnet på tjänsten är Aitellu Sociala Mediepaket. Aitellus kunder kan knyta tjänsten till sitt konto och därmed få automatiska uppdateringar när deras varumärke nämns på till exempel Twitter, Youtube och Flickr.

”Vi kan nu även erbjuda våra kunder en helhetslösning för bevakning av sociala medier. Detta innebär att våra kunder inte bara får tillgång till bevakning av nyhetsmedier och fackpress, utan även de källor där konsumenternas egna röster hörs. Vi såg ett ökat behov hos våra kunder att kunna bevaka sociala medier så vi startade ett projekt som vi nu är mycket nöjda med”, säger Anders Bjurström, produktchef på Aitellu.

Med Aitellus nya tjänst för bevakning av sociala media får man uppdateringar om vad som skrivs om sitt företag, kunder och konkurrenter.

”Aitellus Sociala Mediepaket är en naturlig utveckling av våra befintliga produkter inom omvärldsbevakning. Vi kommer att fortsätta satsa på sociala medier, både internationellt och nationellt. Vi på Aitellu ser detta som framtiden inom intelligent omvärldsbevakning”, säger Tariq Saiduddin, VD på Aitellu.

Källa: Aitellu AB