Ny svensk portal för omvärldsbevakning av miljönyheter
Företaget Miljö Online Sverige AB, ett svenskt omvärldsbevakningsföretag för miljönyheter, meddelar nu att man lanserar en ny uppdaterad miljöportal. Portalen vänder sig till alla som arbetar professionellt med miljöfrågor och som har behov av att följa den senaste utvecklingen på miljöområdet.

”Vår målsättning är att vi skall ge snabb och enkel tillgång till alla relevanta nyheter inom miljöområdet, säger Mikael Andersson”, ansvarig för nyhetsbevakningen på Miljö Online.

Som användare väljer man ut de ämneskanaler som man är intresserad av, exempelvis miljörätt, energi och transport & trafik, och kan sedan läsa nyheterna direkt på portalen eller få dem via e-post. Det finns 18 ämneskanaler; till varje ämneskanal hör också ett antal underämnen som gör att man kan finna mycket specialiserade nyheter och information. Det går även att söka bland ca 30 000 nyheter i arkivet. I dagsläget bevakar Miljö Online cirka 700 svenska och internationella källor, men antalet källor utökas hela tiden. På miljöportalen finns möjlighet att lista nyheter från en viss typ av källor eller enstaka källor. Följ länken nedan för att besöka miljöportalen.

Källa: Miljö Online Sverige AB