Ny rapport med ekonomisk och politisk analys av Baltikum
SEB meddelar nu att de i mitten av nästa vecka kommer att presentera det senaste numret av deras analysrapport ”Baltic Outlook”.
Baltic Outlook tar upp de kommande EU-medlemmarnas beredskap för euron. Andra frågor som behandlas är om högtrycket i Baltikum, trots global lågkonjunktur och krigsoro, kommer att bestå. Hur går det för Polens återhämtning när Tyskland sviktar? Vad betyder vinterns regeringsskiften i Estland och Lettland och det överraskande presidentbytet i Litauen och regeringsombildningen i Polen?

Den senaste rapporten presenteras vid en presskonferens kommande onsdag av Mikael Johansson, redaktör för Baltic Outlook och ansvarig Baltikum-analytiker, Mats Olausson, analytiker på Emerging Markets, samt Bengt Dennis, ansvarig för den politiska Baltikum-analysen och EU/EMU-analysen.

Baltic Outlook är en ekonomisk och politisk analys med fokus på Estland, Lettland, Litauen och Polen. Rapporten som ges ut två gånger per år, inkluderar även Ryssland, Slovakien, Tjeckien och Ungern. Tills den senaste rapporten är släppt kan du ta del av tidigare nummer av Baltic Outlook och andra analyser från SEB genom att gå till deras sida “Rapporter och analyser”.

Källa: SEB