Ny intressant svensk informationstjänst hittar person- och företagsinformationen snabbt och enkelt
Nu har företaget Teleadress lanserat webbtjänsten hitta.se som, enligt företaget själv, har fler adresser och telefonnummer till privatpersoner och företag än någon annan svensk nummerupplysningstjänst på Internet. Tjänsten hitta.se har också som första webbtjänst gratis mobiltelefonnummer till både privatpersoner och företag.

”Idag använder många Internet för att kostnadsfritt söka efter telefonnummer eller företag. Men man måste fortfarande ringa nummerupplysningen för att få reda på ett mobilnummer. Nu kan man istället gå in på hitta.se och få mobilnumret gratis, säger David Sandgren, ansvarig hitta.se.

Förutom att det på hitta.se är kostnadsfritt att söka mobiltelefonnummer så säger man att tjänsten kommer att innehålla fler uppgifter än sina konkurrenter på webben. Bland annat uppges de flesta aktiva webbadresser till företag finnas med. Med bara två sökfält kan användaren söka efter namn, telefonnummer, adresser, platser på karta eller mobiltelefonnummer.

Vi har lagt ner mycket tid och energi på att göra tjänsten lätt att använda. Tanken är att hitta.se ska vara lika enkel att använda som t ex Google, fortsätter David Sandgren.

Vid Bidigitals test av tjänsten är det också just enkelheten som är slående och mycket användbar. Med samma sida och fält kan man direkt söka efter all information utan att behöva klicka sig vidare till andra sektioner. Likaså med sökresultat som direkt även t.ex. presenterar en kartbild med adressen inplacerat utan extraklick. Testa hitta.se själv här.

Källa: Teleadress