Nu kan du hämta och skicka in uppsatser på BIdigital!
Nu utökar vi servicen till våra medlemmar och besökare genom att lägga ut universitets & högskolors uppsatser inom våra fokusområden. Vi vill på detta sätt hjälpa till att sprida den stora kunskapsresurs som dessa uppsatser utgör. I den nya uppsatssektionen på BIdigital publicerar vi uppsatser som du själv kan hämta hem och läsa.
Första uppsatsen du kan ladda ner är en rykande färsk D-uppsats inom Omvärldsanalys – Business Intelligence området. Det är Marianna Paakkanen och Ann-Sophie Tegenborg från Stockholms Universitet som har skrivit uppsatsen “Business Intelligence – Intern Delgivning”. Det är en intressant uppsats som behandlar den mycket viktiga spridningsproblematiken, där man bl a söker svaren på vad som påverkar en effektiv spridning/delgivning av information från och till en Business Intelligence funktion. Om du är intresserad av detta rekommenderar vi att du laddar ner uppsatsen omgående, och lär dig mer om hur man delar med sig information på bästa sätt. Uppsatsen bygger på åtta intervjuer som författarna gjort med företagen SEB, Electrolux, Telia, IBM, WM-data, Birka Energi, Ericsson och Siemens Elema.
Om du själv har skrivit en Business Intelligence uppsats (eller Knowledge Management, Den Nya Ekonomin, Analys, Strategi och liknande) och vill publicera den på BIdigital, så är du välkommen att skicka in ditt bidrag till redaktionen@bidigital.com.

Källa: Uppsatser på BIdigital