Niklas Flyborg utsedd till ny VD och koncernchef i Observer
Niklas Flyborg har utsetts till ny VD och koncernchef i Observer. Niklas, som för närvarande är VD och koncernchef i Mandator, anställs i Observer från 2 januari 2006 och tillträder som koncernchef den 10 februari 2006. Niklas Flyborg efterträder Robert Lundberg som varit VD i Observer i 13 år.

”Observer är ett tjänsteföretag med en stor och växande del informationsteknologi i våra tjänster. Niklas långa erfarenhet från IT-sektorn och business-to-business lösningar blir en stor tillgång för oss. Den kompetensen parad med förmågan att leda en kundorienterad, internationell organisation med fokus på tjänsteutveckling gör att vi är mycket glada över att få Niklas till oss, säger Observers styrelseordförande, Örjan Håkanson.

”Observers tjänster har mycket spännande framtidsutsikter. Att följa och utvärdera sin image och mediebild på det sätt som möjliggörs av Observers tjänster blir allt viktigare för alla typer av organisationer. Det är heller ingen tvekan om att teknologiinnehållet i Observers erbjudande växer och jag tror att en fortsatt utveckling av digitaliserade tjänster ökar möjligheten att vässa erbjudandet ytterligare, effektivisera processerna och förbättra tillväxten, säger Niklas Flyborg, tillträdande VD och koncernchef i Observer AB.

Källa: Observer AB