Närmare målet med nya wap
Svenska Eniro meddelar nu att Eniro.se i mobilen med adressen wap.eniro.se blir ännu bättre med 2 sökfält, med mer framträdande och tydligare kartor och träffar nära dig via mobil positionering.
Eniros waptjänst har skalats ner till bara 2 sökfält – Vad och Var. För att använda kartorna i mobilen skriver man i en adress eller ort i fältet för “Var”. Företag och privatpersoner och telefonnummer söker man i fältet för “Vad”. När du söker efter företag får du kartor kopplade till din sökning direkt i resultatlistan och under varje företags kontaktuppgifter.

“När vi nu förnyar vår waptjänst ligger fokus på enklare sökningar och bättre kartor, säger Oscar Berg, produktchef för mobiltjänster på Eniro. Att få relevanta träffar i närheten av där du befinner dig – det är vad som är unikt för mobila tjänster, fortsätter Oscar Berg. Vår positionering är den perfekta reskamraten som alltid guidar dig rätt när du kommer till en ny ort.”

Med positionering hittar man företag som är i närheten av dig – var du än är. Välj Gula Sidorna Nära Dig och sök efter ett företagsnamn eller en rubrik. Positioneringstjänsten platsbestämmer var du och din mobiltelefon är någonstans och ger dig träffar på företag i närheten. Positioneringsmöjligheten är dock än så länge begränsad till Telias abonnenter.

Källa: Eniro