Moreover.com ny partner till LINQ
Portalföretaget LINQ ingår partnerskap med Moreover.com, en av världens största nyhetsförmedlare på Internet. Partnerskapet innebär att användare av företagsportalen LinqPortal får snabb och direkt tillgång till över 250 nyhets- och informationstjänster från Moreover.com.
“LINQ och Moreover.com ska arbeta tillsammans och använda Internet för att förse medarbetarna i stora organisationer med information och relevanta nyheter oberoende av tid och plats”, säger Nick Denton, grundare av och vd på Moreover.com. Företagen ska arbeta tillsammans för att öka produktiviteten inom stora organisationer och företag. “LinqPortal ger tillgång till all information internt i företaget och riktar sig inåt verksamheten. Vårt mål är att kombinera Internets möjligheter med LinqPortal för att förse medarbetare i stora organisationer med relevant information oavsett var de är”, säger Michael Mandahl, vd på LINQ.
All information som Moreover.com levererar till LinqPortal kommer att vara så kallat “active content”. Det innebär medarbetarna kan samarbeta kring alla nyheter, till exempel skapa diskussioner, kommentera nyheterna och tipsa kollegor om dem. På så sätt kan de företag som använder LinqPortal på ett bättre sätt ta vara på sina medarbetares kunskaper och erfarenheter.
LinqPortal stödjer också mobilt arbete, vilket betyder att användarna kan få nyheter och information från Moreover.com direkt i sina mobiltelefoner. Studier som LINQ har gjort visar att detta kan öka produktiviteten hos mobila medarbetare med minst en timme per dag.

Källa: LINQ