Memory byter namn till Cybernetics
Memorykoncernen byter namn från och med den 9 augusti. Förvärvade bolagen KSA, Cybernetics International och Tradesoft har hittills verkat under egna namn. Nu kommer samtliga bolag verka under ett gemensamt namn och varumärke – Cybernetics. Cybernetics hjälper företag att organisera verksamheten kring deras kunder med hjälp av CRM, Customer Relationship Management. Företaget erbjuder kompletta tjänster och lösningar inom CRM, och är en av de ledande CRM-leverantörerna på den nordiska marknaden.
“Namnbytet till Cybernetics passar väl in i utvecklingen av vårt bolag. Med det nya namnet ska vi förstärka och tydliggöra vår position på den nordiska marknaden som ledande leverantör inom CRM”, säger Lennart Liljenberg Hane, koncernchef och vd för Cybernetics. “Varumärket Cybernetics ska kommunicera kärnvärdena seriositet, kreativitet, självsäkerhet och modernitet”, fortsätter Liljenberg Hane.
Cybernetics erbjuder strategirådgivning och lösningar inom sälj- och marknadstödssystem, beslutstödssystem och webbaserade contact center. Till detta erbjuder företaget kompetensförstärkning och avancerade konsulttjänster inom bland annat systemutveckling, samt driftsäkring av affärskritiska system. Företaget finns representerat i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och Malmö, med huvudkontor i Solna.

Källa: Cybernetics