Mediabevakare lanserar nya tjänsten “Medieval” för sorterad nyhetsbevakning
Nyhetsbevakningstjänsten Webnewsmonitor meddelar att man utvidgar sin tjänst med nya egenskaper. “Medieval” är ett nytt verktyg som ger möjlighet att skapa egna noggrant begränsade medielistor för bevakning. Kunden kan beställa bevakningsresultat till sin epost och omgående analysera resultatet.

“Medieval är avsedd att bevaka endast de medier som kunden valt att bevaka. Med verktyget kan man också bevaka medier från andra länder. Ytterligare egenskap med tjänsten Medieval är att man omgående, med epost, får tillgång sökresultat och länkar till viktiga källor så snart dessa finns tillgängliga i medieflödet. Dessa nya egenskaper har tagits från toppen av kundernas önskelista. Det är mycket glädjande att kunna erbjuda våra kunder denna tjänst. Vi kommer, under hösten, att introducera även andra nya produkter till marknaden”, säger VD Jussi Vasala.

Webnewsmonitor drivs av News Engine Oy. Webnewsmonitor bevakar webbaserade medier och levererar resultaten som direkta länkar till originalkällorna efter kundens önskemål.

Källa: Webnewsmonitor