Lägg ut researcharbete för under 50 kr i timmen
Det nystartade företaget convenient.info erbjuder nu ”tillgång till välutbildade (Universitetsutbildade), nyfikna och serviceinriktade researchers som letar rätt på den information du efterfrågar”. Att erbjuda Internet research är väl i sig inte speciellt unikt, men convenient.info gör det för priset 43 kronor/timme.
Visserligen krävs ett årsabonnemang som kostar kunden 4000 kronor/år men sedan kostar alltså själva researcharbetet 43 kr per timme. Trots årsavgiften blir det alltså mycket billigt, framförallt om man har stort behov av snabb enkel research.

Anledningen till de tilltalande priser beror på att man lokaliserat sig på Sri Lanka som har en helt annan kostnadsbild. convenient.info beskriver sig själva som en Internetbaserad outsourcing-tjänst som erbjuder bekväm tillgång till information.

De svenska grundarna av convenient.info är Seema Dueland, Fredrik Härén och Teo Härén. Företaget convenient.info är ett dotterbolag till Interesting Organization, Stockholm AB. För mer information om företaget och dess tjänster besök källänken nedan.

Källa: convenient.info