Kommunikationsbyrån Publicisterna skaffar “personliga omvärldsbevakare”
Kommunikationsbyrån Publicisterna Söderberg & Co har valt svenska GetUpdated som leverantör av en ny typ av omvärldsbevakningstjänst, GetUpdated Informant. Genom tjänsten skall de anställda på Publicisterna kunna skapa en ”personlig omvärldsbevakare” och få uppdaterad information skickad till sig via e-post.
Med GetUpdated Informant, kan anställda på Publicisterna bevaka personligt utvalda webbsidor och automatiskt få uppdaterade nyheter direkt via e-post. Tjänsten kommer att drivas som en ASP-lösning där GetUpdated står för drift och implementering. Omvärldsbevakaren beräknas vara i drift i augusti.
”Kunskap om våra kunder och deras branscher är en nyckelfaktor för oss. Med GetUpdated Informant möjliggör vi för våra anställda att kontinuerligt hålla sig välinformerade om de branscher vi är verksamma i”, säger Inga-Lill Grönlund, VD & Seniorkonsult på Publicisterna.
”Det ställs allt högre krav på företag att hålla sig uppdaterade på förändringar i omvärlden. Verktyg som kan hantera den stora informationsmängd som publiceras på Internet blir allt viktigare, och vi är stolta över att Publicisterna valde GetUpdated som leverantör av den sortens verktyg”, säger Ulf Ahlstrand, VD på GetUpdated.

Källa: GetUpdated Sweden AB