Intelliseek och Inxight samarbetar om nytt system för Business Intelligence
Under den nu i USA pågående konferensen och mässan KM WORLD & INTRANETS 2002, meddelade Intelliseek att man ingår ett samarbete med företaget Inxight Software.

Det nya partnerskapet mellan företagen syftar till att kunna leverera nya innovativa Intelligence-lösningar för områden som t.ex. försäljning, marknadsföring, omvärldsanalys och mediabevakning till målgruppen ”Global 2000” med de 2000 största företagen i världen.
Som en del av överenskommelsen har Intelliseek licensierat delar av Inxights nyligen förvärvade ”WhizBang! Labs information extraction technology” som är en högteknologisk lösning för att extrahera och presentera viktig information i formen av “facts”.

Den första tillämpningen av detta nya samarbete mellan Inxight och Intelliseek blir en ”real-time lead generator”, som är en högintressant applikation som automatiskt skapar leads för stora företags- och varumärkens säljorganisationer. Man räknar med att kunna leverera denna produkt redan någon gång under fjärde kvartalet i år.

Källa: Intelliseek