Gratis media- och omvärldsbevakning på Internet erbjuds nu av svenskt företag
NewsMachine.se meddelar nu att man erbjuder gratis omvärldsbevakning av media. “NewsMachine FREE” kallar man den nya gratistjänsten. Med hjälp av två sök-agenter med två sökord för varje kan man där söka i mer än 800 källor varav 500 i Sverige. Träffar redovisas dagligen i ett e-mail.

”Omvärldsbevakning av vad som skrivs på internet blir allt viktigare för varje dag som går, säger Peter Braroe, grundare och vd på NewsMachine. Idag publiceras nästan alla nyheter på Internet, förutom att de skrivs i den tryckta tidningen. Vi har utvecklat tjänster som är enkla att utnyttja för att möta denna trend, lägger Peter Braroe till.”

NewsMachines mission är att leverera “varje mans” omvärldsbevakning. Målet är att varje styrelseledamot, chef, säljchef, marknadsförare, beslutsfattare eller projektledare ska ha tillgång till NewsMachines verktyg för att kunna vara bättre informerad och fatta riktigare beslut.

Avgiften för den ordinarie tjänsten är konkurrenskraftig jämfört med andra leverantörer av omvärldsbevakning på Internet, framhåller man på företaget. NewsMachine ska bl.a. enligt uppgift ge fler agenter och fler funktioner för att hantera sina träffar inbyggt i varje abonnemang. För varje agent kan man definiera ett obegränsat antal sökord.
Användaren kan även själv bestämma vilka källor som skall bevakas, till exempel ett bolag som är speciellt intressant eller en rekryteringskonsult som vill bevaka webbsidor med platsannonser hos en specifik grupp bolag.
För mer information om NewsMachines olika tjänster och användning av gratistjänsten “NewsMachine FREE” följ källänken nedan.

Källa: NewsMachine