Google och Hyperion samarbetar på ny sökmarknad
Hyperion Solutions, leverantör av Business Intelligence- och Business Performance Management-lösningar, har integrerat ”Google One Box for Enterprise” för sökintegration av olika företagsapplikationer. Hyperion har integrerat Google OneBox för såväl Business Intelligence som finansiella applikationer genom ett enda sökgränssnitt. Den nya lösningen skiljer sig genom att den inte bara ger svar på direkta frågor, utan även tolkar information, genomför beräkningar och presenterar svar i realtid. Lösningen kan hantera ostrukturerad data från en mängd olika källor.

“Integrationen med Google OneBox passar perfekt in i vår vision kring ”informationsdemokrati”. Genom att öka tillgången till information så hjälper vi företag att fatta bättre och snabbare beslut”, säger Howard Dresner, strategichef på Hyperion.

“Kombinationen av Hyperions styrka inom Business Performance Management och vår kraftfulla sökteknologi gör att användarna enkelt kan få tillgång till den information de söker, oavsett var i verksamheten den finns, kommenterar Dave Girouard”, chef för Google Entreprise.

Den nya lösningen kommer att vara en integrerad del av Hyperion System 9 från 2007. För mer information kontakta Hyperion.

Källa: Hyperion