Forum för framtiden om företags och regioners utveckling
Vad får företag och regioner att utvecklas? Hur påverkar vi varandra? Vad styr klimatet i samhället, på företaget, hemma? Planeringen för Framtidsforum 08 pågår för fullt och årets tema är ”Påverka!”. Framtidsforum är ett årligt näringslivsevenemang för Fyrbodalregionen och anordnas av Innovatum Teknikpark med olika samarbetspartners.

”Framtidsforum är viktigt för både regionen och näringslivet. Här blir vi inspirerade av kunniga och nytänkande människor som sett och gjort andra saker än vi, ibland måste man snegla lite på andra för att få egna idéer”, menar Ulf Adolfson, projektledare för Framtidsforum.

I år kommer aktuella talare på olika sätt att förhålla sig till saker som påverkar oss. Jonas Ridderstråle, författare till boken “Funky Business” är en av talarna som går i spetsen för en ny generation näringslivsgurus. På ett fantasifullt sätt analyserar han nutidens näringsliv och ger lösningar på de problem företag ställs inför idag.
Henrik Einarsson är chef för Analys och Omvärldsbevakning, Business Region Göteborg och har under flera år arbetat med att analysera utvecklingsmöjligheter i Västsverige. På Framtidsforum kommer han att reflektera över framtidens Västsverige och den regionala utvecklingen fram till 2020. För anmälan och mer information om det kompletta programmet följ länken nedan.

Källa: Framtidsforum 08