Esmerk och Comintelli ingår partnerskap för smartare lösningar inom omvärldsbevakning




Esmerk, leverantör av omvärldsbevakningstjänster, och Comintelli AB, leverantör av programvara för intelligent hantering av omvärldsinformation, har idag ingått ett avtal om strategiskt partnerskap. Esmerk och Comintelli har samarbetat under flera år med specifika kunduppdrag där Esmerks informationstjänster har varit en del av innehållet i Comintellis portallösning Knowledge Xchanger. Enligt det nya avtalet kommer Esmerk och Comintelli utveckla gemensamma omvärldsbevakningslösningar designade för stora internationella företag. Ett flertal nya lösningar är under utveckling med lanseringar under de närmaste månaderna.

”Comintelli är en passande partner för Esmerk. Deras expertis inom utveckling av användarvänliga informationslösningar kommer att ge ett ökat mervärde för våra kunder. Med flera tidigare framgångsrika gemensamma projekt ser vi nu fram emot att utveckla vårt samarbete och att introducera Comintellis erkända lösningar för våra kunder över hela världen. Genom att sammanföra våra respektive kompetenser kommer vi att kunna ge mervärde för våra kunder samtidigt som vi förstärker vår position på marknaden”, säger Derek Cox, Esmerk Group Managing Director.

”Dagens beslutsfattare behöver få relevanta nyheter snabbt för att hålla sig uppdaterade och för att kunna agera proaktivt. Esmerk är experter på att bevaka, summera och analysera globala nyheter. Med hjälp av vår teknik kan vi leverera individuellt anpassade uppdateringar och nyhetsrapporter till mottagare via valfritt media. Det här partnerskapet öppnar för flera spännande utvecklingsmöjligheter som vi ser fram emot att utforska”, säger Jesper Martell, VD för Comintelli.

Källa: Esmerk