Esmerk lanserar Oasis – en ny plattform för omvärldsinformation
Esmerk, global leverantör av omvärldsbevakningstjänster, lanserar idag en ny plattform för hantering av omvärldsinformation, Esmerk Oasis. Den nya plattformen har utvecklats speciellt för att förbättra och förenkla hantering och distribution av omvärldsbevakning. Esmerk Oasis är en webbaserad market intelligence-lösning designad för att hjälpa beslutsfattare att snabbt och enkelt kunna följa och agera på kritiska affärs- och marknadshändelser världen över. Målet har varit att möta ett växande behov av ett användarvänligt system för informationshantering och distribution inom organisationer.

Innehållet i Esmerk Oasis är baserat på Esmerks kvalitativa omvärldsbevakning samtidigt som användare enkelt kan komplettera med valfria externa källor och RSS-flöden. Användare kan kommentera nyheter, dela information med andra och lägga upp egna bevakningsrapporter. Esmerk Oasis har utvecklats i samarbete med Comintelli, en prisbelönt leverantör av mjukvara för informationshantering. Plattformen är skräddarsydd för att möta önskemål från Esmerks kunder samtidigt som den inkluderar funktioner från Comintellis välkända informationsportal Knowledge Xchanger.

“Vår nya plattform Oasis tar Esmerks tjänster till en ny nivå med utökade möjligheter för kommunikation och informationsdelning. Nu, mer än någonsin tidigare, kan vi hjälpa våra kunder att säkerställa att rätt information når rätt mottagare vid rätt tidpunkt och i rätt format. Användargränssnittet i Esmerk Oasis gör systemet väldigt lätt att använda samtidigt som det är snabbt och enkelt att implementera”, säger Derek Cox, Esmerks Group Managing Director.

Källa: Esmerk