Docere stuvar om i produkt- och tjänsteutbudet – Docere Insight tar över
Docere Intelligence AB meddelar nu att man ska relansera sitt omvärldsbevakningskoncept ”Docere Insight”. Parollen för det uppdaterade konceptet är ”omvärldsbevakning med kvalitet – utan brus”.

I stället för ett mer eller mindre ostrukturerat inflöde av information får kunden en väl fokuserad, löpande och kvalitetssäkrad bevakning av de områden som är viktiga för kundens verksamhet, säger Docere som förklaring till tanken kring kvalitet och brusfri tjänst.

Tjänsten Docere Insight, som även funnits tidigare, genomgår alltså en tydligare och mer omfattande produktifiering som ett mer omfattande koncept där även Doceres programvaruprodukter ”Get Intelligence” och ”Market Signal Analyzer (MSA)” ingår i samma koncept. Mycket intressant och noterbart i sammanhanget är att Docere meddelar också att dessa produkter (Get Intelligence och MSA) samtidigt kommer att försvinna som fristående produkter och bara säljas gemensamt inom ramen för Docere Insight.
För den som är intresserad av att veta mer så kommer Docere under hösten att löpande köra frukostseminarier där man presenterar detta koncept. Det första frukostseminariet hålls nu den 26 augusti i Stockholm.

Källa: Docere Intelligence AB