Comintell utökar omvärldsbevakningssystemet – Övertar hel produktportfölj från svensk leverantör av publiceringssystem
Comintell meddelade idag att man utökat sin produktportfölj för kunskapshantering med fem nya produkter från ZineMeUp AB.
Comintell tar över rättigheterna till samtliga ZineMeUp ABs produkter och existerande kundrelationer med omedelbar effekt. Detta inkluderar produkter såsom Mediahanteraren, Webbtidning och Interaktiva webbenkäter samt kunder som exempelvis Ericsson Telecom, Chalmers Tekniska Högskola och Tidningsutgivarna. Samtidigt blir ZineMeUp en auktoriserad återförsäljare av Comintells produkter.

“Vi är mycket nöjda med att kunna fortsätta förstärka våra mjukvarulösningar för kunskapshantering och omvärdsbevakning,” säger Comintells VD, Jesper Ejdling Martell. “Vi har jobbat med ZineMeUp i många år och vet att deras produkter kompletterar våra nuvarande lösningar på ett sätt som våra kunder kommer att ha stor nytta av.”

“Affären med Comintell är strategiskt viktig för oss. Integrationen av vårt produktpaket med Comintell kommer innebär att vi, som partner, kan vara med om att leverera förstklassiga lösningar för webbpublicering och informationshantering”, säger Jakob Sverker, VD för ZineMeUp AB.

Comintell är leverantör av mjukvara och lösningar för kunskapshantering med inriktning på omvärldsbevakning. ZineMeUp AB är ett svenskt IT-företag som grundades 1999. Huvudprodukten är webbpubliceringssystemet ZineUp.

Källa: Comintell Nordic AB