Comintell lanserar Knowledge XChanger 2.2 Server med inriktning på omvärldsbevakning
Knowledge Management företaget Comintell lanserade idag en ny version av Comintell Knowledge XChanger Server.
Den nya Comintell Knowledge XChanger 2.2 Server beskrivs av Comintell som ett helt webbaserat och användarvänligt verktyg som låter dig hantera, kategorisera, publicera, söka, bevaka, dela, mäta och visualisera både intern och extern information på en och samma plats.
“I dagens snabbt skiftande affärsklimat har omvärldsbevakning blivit viktigare än någonsin för att kunna vara välförberedd för alla affärssituationer,” förklarar Pia Hylander, VD på Comintell. “Knowledge XChanger 2.2 är utvecklad med särskild inriktning på omvärldsbevakning för att hjälpa våra kunder i denna process.”
“I och med denna nya version av Knowledge XChanger, så är produkten ännu mer modulär och flexibel, så att våra kunder kan välja precis den funktionalitet de behöver till att börja med och sedan bygga vidare därifrån.” säger Jesper Ejdling Martell, marknadschef på Comintell. “Det betyder att vi kan tillfredställa behoven hos både stora, multinationella bolag och mindre, medelstora bolag.”
Comintell Knowledge XChanger Server kräver Windows NT och Microsoft SQL Server databas. För en användare räcker det med en vanlig webbläsare. Comintell Knowledge XChanger 2.2 finns för leverans i mars 2002 för organisationer från 10 personer upp till tusentals användare. Priser börjar på 50000 SEK.

Källa: Comintell Nordic AB