Comintell introducerar “Matrix Search”
Comintell Nordic AB introducerade idag sin patentsökta “Matrix Search” teknologi, som är ett nytt sätt att presentera sökresultat.
Istället för att presentera sökresultat som en lång lista, visualiserar Matrix Search resultaten i en matris, klassificerad på ämne och/eller datum. Detta gör det enkelt att överblicka stora mängder av information och hjälper användaren att plocka ut de viktigaste delarna i informationen.
“Många av våra kunder har insett att vanliga sökmotorer inte kan hjälpa dem att analysera och se mönster i informationsflödena och de har bett oss att ta fram ett verktyg som låter dem göra detta,” berättar Jesper Ejdling Martell, Marknadsansvarig på Comintell. “Matrix Search underlättar detta genom att tillhandahålla ett verktyg som är välanpassat för att snabbt skapa skräddarsydda rapporter för Business Intelligence.”, fortsätter Jesper Ejdling Martell.
Matrix Search är helt webbaserat och finns som en påbyggnadsmodul för Knowledge Xchanger, som är Comintells mjukvara för Knowledge Management applikationer. Några få utvalda kunder kommer att testköra teknologin nästa månad.
Comintell är en nordisk leverantörer av mjukvaror och lösningar för kunskapshantering.

Källa: Comintell Nordic AB