Cision lanserar nyhetsportalen CisionWire i USA, Frankrike och Storbritannien
Idag lanseras CisionWire på tre nya marknader i världen. Dessutom får CisionWire en helt ny design och nya funktioner som syftar till att bidra till ytterligare synlighet och spridning av nyheter online. Syftet med att göra en nylansering av CisionWire har varit att, förutom att nå nya marknader, förbättra sökmotoroptimeringen så att exempelvis Google enklare hittar pressmeddelandena som publiceras på CisionWire.

Cision har även passat på att lägga in en facebook ”like” knapp som förenklar spridningen av information till facebook. Knappen fungerar som en rekommendation där vem som helst kan gå in och klicka på knappen under ett specifikt pressmeddelande som då blir synligt i individens nyhetsflöde på facebook.

”CisionWire har under snart två års tid i sin nuvarande form varit en viktig samlingsplats för nyhetsspridning online. Det är ett naturligt steg för oss att växa globalt så att våra kunder som verkar utanför Skandinavien har möjlighet att skicka sina nyheter, via CisionWire, till publik på internationella marknader”, säger Magnus Thell, VD Cision Skandinavien.

Källa: Cision