Business Wire och Observer skriver samarbetsavtal
Svenska företaget Observer som är en av världens ledande inom kommunikationslösningar och omvärldsbevakning tecknade idag ett samarbetsavtal för global informationsdistribution med Business Wire, för kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Observer framhåller att man är väldigt glad över samarbetet med Business Wire som har ett mycket starkt varumärke inom global informationsspridning. Genom samarbetet kan man erbjuda Nordiska och Baltiska kunder helt nya tjänster för att nå ut med sin information.

”Med Business Wires nätverk kan vi ge våra kunder en internationell och kostnadseffektiv exponering av sitt budskap som är unik och som inga av våra nordiska konkurrenter kan erbjuda”, säger Caspar Settergren, ansvarig för Observers affärsutveckling i den nordiska regionen.

Genom samarbetet med Business Wire kommer Observers tjänster att kompletteras med Business Wires kanaler till medier och finansmarknaden i 150 länder. Nätverket ger kunder möjlighet att översätta sin information upp till 45 språk och sprida den effektivt. Genom Business Wires nätverk skickas per dag cirka 1000 pressmeddelanden till media, webbplatser, databaser och den globala finansmarknaden. För mer information kontakta Observer.

Källa: Observer Sverige