Business Intelligence programvara anpassas till Microsoft .NET
Cipher Systems, som har anseende som världens kanske mest framgångsrika när det gäller utveckling och försäljning av programvarusystem för omvärldsanalys (Business/Competitive Intelligence), meddelar nu att deras mest populära system ”Knowledge.Works” nu håller på att anpassas till Microsoft .NET.
Microsoft .NET som är Microsofts senaste stolthet och nästa generation av tekniska plattformar för server-applikationer, som Microsoft också grundar mycket av den framtida produktutveckling kring.
Med kopplingen till Microsoft .NET underlättas bl.a. ett enhetligt informationsutbyte mellan olika system och användare. Dessutom möjliggörs t.ex. skapande av personanpassade XML-baserade webbtjänster med mycket ny funktionalitet som enkelt kan nås från många olika anordningar som handdatorer, mobiltelefoner, webbläsare mm.
”Med Knowledge.Works anpassad till Microsoft .NET kan vi skapa mer kostnadseffektiva, funktionella och flexibla lösningar för våra kunder”, säger Bert Sirkin, CTO på Cipher Systems.

Källa: Cipher Systems