Företag FindAgent AB
Beskrivning
FindAgent är nästa generations nyhets- och omvärldsbevakningsföretag som hjälper över 200 företag, myndigheter och organisationer med att bevaka mer än 1 000 webbaserade mediekällor i Sverige och Internationellt. Kunderna inkluderar många starka varumärken och företag som t.ex. IBM, CSN, AMF Pension, Utrikesdepartmentet, Vin & Sprit med flera. Företaget grundades 2002 och är ägt av mjukvaruföretaget Hapax Limited med huvudkontor i Stockholm, och med lokalkontor i London och Washington.

FindAgents språkförstående teknologi är en av världens mest avancerade och bygger på en unik lingvistisk sökteknologi som gör att dina agenter förstår vad du söker efter och vad som står i artiklarna de bevakar. Medans mindre avancerade boolska och statistiska sökteknologier bara bevakar enskilda ord eller kombinationer av ord, så bevakar FindAgent språkförstående sökteknologi även det lingvistiska sammanhanget orden befinner sig i. Med FindAgents träffsäkerhet på över 95% erhåller kunderna i princip endast de relevanta artiklarna de letar efter.

Produkter
&

Tjänster


NewsMan levererar de senaste nyhetsartiklarna från webbaserade nyhetskällor i form av ett email. FindAgent NewsMan är en individuell produkt som tillåter en enskild användare att skapa Agenter som automatiskt bevakar och levererar de senaste nyhetsartiklarna
som påverkar verksamheten. Bevakar de ämnen, företag och personer som är viktiga för dig att hålla dig uppdaterad om. NewsMan bevakar automatiskt ca: 1000 webbaserade nyhetskällor. NewsMan inehåller
12 Agenter, 48 huvudsökord och 96 relaterade sökord. Bestäm själv vad dina Agenter skall bevaka och när du vill få dina resultatrapporter.

NewsFeed levererar de senaste nyhetsartiklarna från webbaserade källor till en webbsida, portal eller intranät. Skapa enkelt Agenter som bevakar de intresseområden som ert företag och era anställda, kunder och partners är mest intresserade av. NewsFeed publicerar
artiklarna automatiskt via XML till en webbsida, portal eller ett intranät – artiklarna blir tillgängliga för ett obegränsat antal slutanvändare. FindAgent kan även även erbjuda sina kunder en total informationslösning via en plattform som kan hantera en organisations hela interna och externakommunikationsbehov.

Enkelt att göra viktiga artiklar tillgängliga för hela organisationen. Content Management, rätt användargrupp får tillgång till rätt artiklar. Publiceringskontroll via ett editeringssystem, välj vilka artiklar som skall publiceras och var de skall publiceras.

Adress
Sveavägen 155
113 46 Stockholm
Internet www.findagent.se
Email info@findagent.se
Telefon 08-556 930 70
Telefax 08-30 92 55