Bonnier Affärsinformation omstrukturerar affärsområde – Ny VD & ny teknik
Bonnier Affärsinformation meddelar att Krister Jörlén har från den 1 juni tillträtt som ny VD på MM Partner (MMP). Krister har en lång erfarenhet i olika ledande befattningar från olika branscher, bland annat mobilt Internet och restaurangbranschen. Krister Jörlén kommer närmast från ett VD-jobb på Svensk Börsinformation.

”Krister kommer att tillsammans med ledningen fortsätta vår satsning på att expandera MM Partner och öka säljfokuset i hela organisationen”, säger Mats Erwald, styrelseordförande i MM Partner.

Vidare meddelas att affärsområdet Bonnier Företagsinformation koncentrerar databasbyggandet och tillsätter ny tjänst. Bonnier Företagsinformation består idag av företag i Sverige, Tyskland och Danmark som bygger stora informationsdatabaser för att sälja till sina kunder. Som ett led i effektivisera och förbättra produkter och tjänster inrättas från juni 2003 en ny tjänst som ”indatachef” och projektledare. Mats Augustsson, tidigare VD på MMP, kommer att i sin nya roll som indatachef, att leda hela projektet med att bygga upp en ny struktur och miljö för lagring av företagsdata centralt i Bonnier Företagsinformation.

”Genom att ta ett större grepp där flera av våra företag är inblandade får vi en unik möjlighet att både göra en kostnadseffektiv lösning och att höja kvaliteten på våra olika produkter”, fortsätter Mats Erwald, som är VD för Bonnier Företagsinformation.

MM Partner ingår som ett del i Bonnier Företagsinformation, som i sin tur är ett affärsområde inom Bonnier Affärsinformation, en av norra Europas ledande leverantörer av affärsinformation.

Källa: Bonnier Affärsinformation