Besök spännande konferens med omvärlds- och trendtema i Göteborg
Carl Bildt, Sören Gyll och Lasse Åberg om tillväxt, framåtanda och omvärlden. Det är något av innehållet på Entreprenörsdagen 2002 i Göteborg. På temat I tid och otid delar dessa och många fler av Sveriges framgångsrika företagare med sig av sina erfarenheter och tankar.

Årets entreprenörsdag går av stapeln den 3 oktober och temat är I tid och otid. Den fokuserar på trender, tajming och tillväxt.
???Vi vill lyfta fram dagens och morgondagens trender inom företagande och vad som i framtiden kommer att krävas för att skapa förutsättningar och ett sunt företagande, säger Henrik Svensson, VD för Inspiro Event AB som är operativa arrangörer av dagen.

Dagen kommer att handla om hur trender uppstår, hur man identifierar och tajmar rådande trender för att få den tillväxt företagaren vill ha. Det gäller att veta om man ligger i tiden eller om man är i osynk säger Malin Malmberg, projektledare för Entreprenördagen 2002. Hon menar att ju större omvärlden blir, desto viktigare är det att vi bygger upp starka relationer och håller koll på vad som händer runt omkring oss.

På denna spännande och givande sällskapsresa är några av reseledarna Carl Bildt, Sören Gyll och Lasse Åberg. Dagen är till för att besökarna ska få möjlighet att knyta nya värdefulla kontakter med likasinnade entreprenörer.

Som deltagare ska man bli inspirerad, få konkreta råd samtidigt som man får mycket kunskap baserad på talarnas personliga erfarenheter, säger Malin Malmberg.

För mer information om talare, program och anmälan följ länken nedan. Observera att sista dag för anmälan är den 27 september.

Källa: Entreprenörsdagen