Andreas Bonnier ny VD för Aitellu
Under våren har det blivit klart att Andreas Bonnier tar över VD-stolen på omvärldsbevakningsföretaget Aitellu. Tillsammans med göteborgsentreprenören Magnus Emilson går Andreas Bonnier också in som huvudägare av bolaget.

-Vi ser en stor potential i Aitellu, som med en unik teknik och kunnande inom medier är svårslagna inom omvärldsbevakning . Det blir svårare och svårare att hitta rätt och relevant information i ett medielandskap i ständig förändring. Att sedan också kunna analysera vad informationen innebär är en utmaning som inte många klarar av. Det kan Aitellu.

Visionen är att fortsätta utveckla tekniken för att bli oslagbara på att hitta rätt och relevant information och dessutom utveckla möjligheten att analysera och värdera informationen.

Nu under hösten 2011 kommer ett nytt gränssnitt för Aitellus verktyg att lanseras. Det är inte bara ytan som får sig ett lyft, det kommer också nya funktioner som kommer att vara unika på marknaden.

-Vi fokuserar på att möta behovet av att kunna navigera i ett medielandskap där de sociala medierna får allt större betydelse och de traditionella förändras. Användarvänligheten är oerhört viktig, man ska inte behöva vara sökproffs för att omvärldsbevaka med Aitellus verktyg.

Källa: Aitellu AB